Βιολογική Κτηνοτροφία

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Κοζάνης ενημερώνει τους Αγροτικούς-Κτηνοτροφικούς Συλλόγους και τους κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ότι οφείλουν να δηλώσουν άμεσα τον Κτηνίατρο Εκτροφής της επιλογής τους

Ανακοινώσεις Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ενημέρωση Πολιτών

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Κοζάνης ενημερώνει τους Αγροτικούς-Κτηνοτροφικούς Συλλόγους και τους κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 816/156798/10-12-2014 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3385/Β΄/17-12-2014) οφείλουν να δηλώσουν άμεσα τον Κτηνίατρο Εκτροφής της επιλογής τους.

Στον ιστότοπο του Υ.Π.Α.Π.ΕΝ (www.minagric.gr, διαδρομή: Αγρότης-Επιχειρηματίας -Κτηνοτροφία -Μητρώο Εγκεκριμένων Κτηνιάτρων Εκτροφής) έχει αναρτηθεί το μητρώο εγκεκριμένων «Κτηνιάτρων Εκτροφής».

Οι κτηνοτρόφοι οφείλουν να δηλώσουν εγγράφως τον Κτηνίατρο Εκτροφής της επιλογής τους σε συνεργασία με αυτόν, έτσιώστε στη συνέχεια να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής και των κτηνιάτρων εκτροφής για το έργο της εφαρμογής του προγράμματος Βρουκέλλωσης – Μελιταίου στους συγκεκριμένους κτηνοτρόφους.

Οι δηλώσεις θα κατατεθούν στο Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης για τους Δήμους Κοζάνης, Βοΐου και Σερβίων-Βελβεντού και στο Κτηνιατρικό Γραφείο Πτολεμαΐδας για το Δήμο Εορδαίας.

 

ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τμήμα Κτηνιατρικής Π. Ε. Κοζάνης:   2461023782

Κτηνιατρικό Γραφείο Εορδαίας:           2463081656