Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021: Η Συνέντευξη Τύπου του Ελλάδα - Ισραήλ

Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021: Η Συνέντευξη Τύπου του Ελλάδα – Ισραήλ

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Αρβανίτης: «Είμαστε έτοιμοι»- Κάλεσμα στον κόσμο της Κοζάνης

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ελλάδα- Ισραήλ, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 (17:00-ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, της Εθνικής Ανδρών, του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Κώστας Βιολιτζής (Μέλος ΔΣ ΟΧΕ): «Χρόνια πολλά σε όλους για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, αλλά και ενόψει 28ης Οκτωβρίου. Βρισκόμαστε και πάλι εδώ, σε ένα γήπεδο που πριν ακριβώς ένα χρόνο πανηγυρίσαμε μία νίκη παγκόσμιας εμβέλειας απέναντι στη γειτονική χώρα, στο ίδιο τάραφλεξ που πριν λίγους μήνες κοντράραμε μία ακόμη παγκόσμια δύναμη την Ισλανδία. Η Εθνική ομάδα ήρθε για τον αγώνα με το Ισραήλ έχοντας μεγάλη αγωνιστική διάθεση και προέρχεται από τη νίκη επί της Κύπρου, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Χαιρόμαστε που η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην Κοζάνη, θέλουμε να ερχόμαστε εδώ. Ευχαριστούμε τους νέους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη στήριξη, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια, ώστε η Εθνική να συνεχίσει να έχει ως έδρα το κλειστό της Λευκόβρυσης. Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα περιμένουμε μία αναμέτρηση που θα την χαρούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο και όσοι την παρακολουθήσουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ».

Ζήσης Μάρας (Αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κοζάνης): «Καλωσορίζουμε και πάλι την Εθνική ανδρών, λίγες εβδομάδες μετά την παρουσία της Εθνικής γυναικών. Από την πλευρά μας κάνουμε τις προσπάθειες που πρέπει ώστε τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα να βρίσκονται εδώ. Παράλληλα, θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα στην κοινωνία της πόλης, ώστε να γεμίσουν οι κερκίδες. Πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα της Εθνικής και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Ηλίας Τοπαλίδης (Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας): «Για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ιδιαίτερη τιμή να υποδεχόμαστε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου. Νιώθουμε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε, διότι έτσι συμβάλλουμε στην προσπάθεια προβολής του αθλητισμού, αλλά και της Περιφέρειάς μας. Η Εθνική θα δώσει έναν ακόμη αγώνα στο στολίδι της περιοχής μας, στο κλειστό της Λευκόβρυσης. Ζητάμε τη στήριξη των φιλάθλων και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Γιάννης Αρβανίτης (Ομοσπονδιακός προπονητής): «Είμαστε έτοιμοι. Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Το Ισραήλ είναι επίσης μία δυνατή ομάδα και όσοι έρθουν στο γήπεδο θα δουν ένα όμορφο θέαμα».

Χρήστος Μυλωνάς (διεθνής αθλητής): «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε εδώ μετά τα προκριματικά του ευρωπαϊκού. Έχουμε ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια, μία προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Κύπρο. Κάθε βαθμός θα μετρήσει σε αυτόν τον ανταγωνιστικό όμιλο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου».

 Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021: Η Συνέντευξη Τύπου του Ελλάδα - Ισραήλ Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021: Η Συνέντευξη Τύπου του Ελλάδα - Ισραήλ

Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2021 - Αφίσα

Πηγή:

https://www.handball.org.gr/index.php/16-pressoffice/news/national-teams/1882-i-synentefksi-typou-tou-ellada-israil