Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού - Καταφύγι

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού-Καταφύγι

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού-Καταφύγι

Στη φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντού-Καταφύγι στη θέση «Μπιτζινίσιος».

Επιτόπου στο σημείο βρέθηκαν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης Κώστας Γρίβας, οι επιβλέποντες μηχανικοί και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καταφυγίου Γιάννης Τζέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο του αναδόχου του έργου και τον Πρόεδρο του Καταφυγίου, εξέφρασε την ικανοποίησή για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες είναι στο τελικό στάδιο και θα αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και την ασφαλή πρόσβαση στο Καταφύγι.

Σε πολύ σύντομο διάστημα μάλιστα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την αρμόδια υπηρεσία που θα ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς.

ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi1 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi2 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi3 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi4 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi5 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi6 ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi7

ergasies-apokatastasis-velvento-katafygi8

Βίντεο: