Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης -3b-

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε αγιασμός και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Έδρας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Δ.Μ.

Η αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους εργαζομένους το νέο έτος να φέρει πρωτίστως υγεία, επίτευξη των στόχων τους και δικαίωση της προσδοκίας όλων για ένα καλύτερο μέλλον και τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία.

Επίσης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022 για την πολυετή προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, προσφέροντάς τους τιμητική πλακέτα.

Τέλος, μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΔΜ, ευχήθηκε να είναι το 2023 η χρονιά που θα δώσει κίνητρο να αγωνιστούμε για τον τόπο μας, ώστε  να υπάρχουν υπηρεσίες στελεχωμένες και ικανές να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση του πολίτη στο μέγιστο βαθμό, να μπει στην άκρη κάθε τι που μας χωρίζει και να μπει μπροστά κάθε τι που μας ενώνει για να κάνουμε τον τόπο μας αυτό που του αξίζει.

Ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΔΜ, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης και Έδρας να παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ζήτησε να αποτελέσουν κοινή διεκδίκηση με την αιρετή Διοίκηση της Περιφέρειας, κατά το έτος 2023, τα αιτήματα των υπαλλήλων που απευθύνονται προς τα Υπουργεία, με έμφαση σε αυτά που άπτονται και εξασφαλίζουν την εύρυθμη υπηρεσιακή λειτουργία.

 

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης2Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης3Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης4

Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης1Κοπή βασιλόπιτας υπαλλήλων της ΠΕ Κοζάνης5