Ποδόσφαιρο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά στη Μικτή ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων της 4ης Περιφέρειας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά στη Μικτή ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων της 4ης Περιφέρειας, για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων της Ε.Π.Ο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της 4ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣ Ημαθίας) για την νίκη τους στον τελικό και την κατάκτηση της 1ης θέσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτή η μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία της ομάδας,  προκαλεί ικανοποίηση και θαυμασμό σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Π.Ε. Κοζάνης.

Οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της 4ης Περιφέρειας απέδειξαν με τον αγώνα τους ότι η δύναμη της ψυχής και η προσήλωση στο στόχο, μπορεί να κάνει την διαφορά, να ξεπεράσει εμπόδια και να οδηγήσει σε υπερβάσεις.

Τέλος  πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη Διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτήν την ομάδα.

Ευχόμαστε από καρδιάς Διοίκηση, προπονητές και αθλητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με την ίδια εργατικότητα, αποφασιστικότητα, αφοσίωση και με τον ίδιο ενθουσιασμό.