Αγιασμός σχολείων

Στον καθιερωμένο αγιασμό των σχολείων, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα παραστούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς και οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κοζάνης και Οικονομικών, Παναγιώτης Πλακεντάς και Ηλίας Κάτανας

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Στον καθιερωμένο αγιασμό των σχολείων, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα παραστούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς και οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κοζάνης και Οικονομικών, Παναγιώτης Πλακεντάς και Ηλίας Κάτανας.  

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στις 8:45 π.μ. στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης (περιοχή Αγ. Αθανασίου) και στις 9:30 στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης (Κ. Καραμανλή 26).

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, στις 9:00 π.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης, στις 9:30 π.μ. στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και στις 9:45 π.μ. στο 8ο Γυμνάσιο Κοζάνη (όλα επί της οδού Μακρυγιάννη).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, στις 9:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής και στο Γυμνάσιο Λευκοπηγής και στις 11:00 π.μ. στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας, στις 9:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαρ. Μούκα (απέναντι από το Κοβαντάρειο) και στις 10:00 π.μ. στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης (Ευτέρπης και Μουσών).