Η ΠΔΜ προβαίνει στην επαναπροκήρυξη χορήγησης 34 νέων αδειών παραγωγού πωλητή και 30 νέων αδειών επαγγελματία πωλητή υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου

Προκήρυξη χορήγησης θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους επαγγελματίες πωλητές σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας

Ανακοινώσεις Διεύθυνση Επιχειρηματικότητας Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης Ενημέρωση Πολιτών

Προκήρυξη χορήγησης θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους επαγγελματίες πωλητές, σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

προβαίνει στην προκήρυξη

χορήγησης θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους επαγγελματίες πωλητές, σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 7:00 π.μ. έως και την Παρασκευή 12/01/2024 και ώρα 23:59, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πληροφοριακού Συστήματος για το υπαίθριο εμπόριο https://openmarket.mindev.gov.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται με τους κωδικούς taxisnet.

Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτονται ΟΛΑ τα απαιτούμενα, από την προκήρυξη, δικαιολογητικά.

Η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά με ευθύνη του αιτούντος και η αρμόδια Υπηρεσία δεν δύναται να παρέχει καμία διευκρίνιση για την συμπλήρωσή της.

Οδηγίες, σχετικά με τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, παρέχονται στο εγχειρίδιο εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας openmarket, στην οποία υποβάλλεται η αίτηση.

Συνημμένα:

Η προκήρυξη (pdf)

Η αίτηση (pdf)

Τα τοπογραφικά διαγράμματα κάθε λαϊκής αγοράς (ΠΕ Κοζάνης (zip), ΠΕ Γρεβενών (zip), ΠΕ Καστοριάς (zip), ΠΕ Φλώρινας (zip))

Η τροποποίηση – διόρθωση πίνακα λαϊκής αγοράς Δ.Κ. Νεάπολης Δήμου Βοΐου (pdf)

Για τις οδηγίες υποβολής αιτήσεων πατήστε εδώ

openmarket-user-manual