Με μάσκες εφοδιάζονται οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης

Με μάσκες εφοδιάζονται οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Με μάσκες εφοδιάζονται όλοι οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Π.Ε Κοζάνης ύστερα από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Επί πλέον οι φύλακες στην είσοδο του κτιρίου μεριμνούν για την αποφυγή συνωστισμού κυρίως στις υπηρεσίες του ΚΕΠ και του ΕΟΠΥΥ.

Προηγουμένως η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας χορήγησε σε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών τα απαραίτητα  μέσα ατομικής προστασίας ενώ η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε  τη χορήγηση των απαραίτητων αντισηπτικών για όλους  τους χώρους του κτιρίου.

Από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης συστήνεται στους πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή τους  μόνο για επείγουσες υποθέσεις τους και να ζητούν την διεκπεραίωση των αιτημάτων τους εφ’ όσον είναι δυνατόν μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των υπηρεσιών αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα της Π.Ε. Κοζάνης https://kozani.pdm.gov.gr/ ενώ τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ ανακοινώνονται στην ίδια σελίδα στον σύνδεσμο:

https://kozani.pdm.gov.gr/koronoios-covid-19-odigies-gia-to-koino-11-martioy-2020/

 

Κορονωιός covid 19 - Τηλέφωνο 1135