Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ

Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ

Εκδηλώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Η «Ημέρα Καριέρας 2013» αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, πτυχιούχους και επί πτυχίω, να συναντηθούν με στελέχη επιχειρήσεων, με εξειδικευμένους φορείς σε θέματα επιλογής προσωπικού αλλά και με νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που μπορούν να λειτουργήσουν ως “φωτεινοί σηματοδότες” στην επαγγελματική τους διαδρομή. Στην περίοδο της δεινής οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα οι νέοι απόφοιτοι έχουν απόλυτη ανάγκη από καθοδήγηση και έμπνευση και γι αυτό το λόγο η «Ημέρα Καριέρας» θα επιδιώξει να αποτελέσει μία «γέφυρα σύζευξης» των νέων ανθρώπων και των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να αποκομίσουν πρακτικά οφέλη και οι δύο πλευρές.

imera_karieras2013

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με στόχο την άρτια διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις προσπάθειές τους μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης οι παρακάτω φορείς:

  • τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
  • Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης της Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.),
  • το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «www.ergasiakozani.gr»
  • το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης
  • η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης (περιοχή Κοίλων).

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι, πτυχιούχοι/ επί πτυχίω και επιχειρήσεις, που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, καλούνται να συμπληρώσουν τις φόρμες συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης

http://hmerakarieras2013kozani.wordpress.com/

και να τις αποστείλουν, έως τις 20 Νοεμβρίου 2013, στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

hmerakarieras2013kozani@gmail.com

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις -πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24610.24022 κα Παπατέρπου Λιάνα (ΑΝΚΟ) & 24613.51314 κα Στράντζα Κωνσταντίνα (Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης)