Αποτελέσματα εκλογών

Επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας Π.Ε. Κοζάνης-kozani.gr, την Κυριακή 5 Ιουλίου ημέρα του Δημοψηφίσματος

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Πάνω από 2000 χιλιάδες πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εμπιστεύθηκαν να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία αλλά και τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος, την ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης kozani.gr.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας kozani.gr, την εβδομάδα πριν την εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος  η Ιστοσελίδα  δέχθηκε 2.651 επισκέψεις

Συγκεκριμένα  από  το πρωί  της Κυριακής 5 Ιουλίου ημέρα του Δημοψηφίσματος που άνοιξαν οι κάλπες,  μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 6 Ιουλίου  η ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης, δέχθηκε 1000 επισκέψεις για να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία και τα πρώτα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος

Αναλυτικά τη Κυριακή 5 Ιουλίου η ιστοσελίδα της Π.Ε. Κοζάνης kozani.gr δέχθηκε 1000 επισκέψεις την Δευτέρα 6 Ιουλίου 839 επισκέψεις και Τρίτη 7 Ιουλίου 161 επισκέψεις.

Να σημειωθεί για μια ακόμα φορά πως η εκλογική διαδικασία του Δημοψηφίσματος και η συλλογή των αποτελεσμάτων, διεξήχθη από το προσωπικό που διαθέτει η Π.Ε. Κοζάνης, χωρίς την συνδρομή εξωτερικών συνεργατών.