Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων - Κοζάνης

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων – Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου  στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων – Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

Σκοπός της επίσκεψης, η αλληλοενημέρωση για χρονίζοντα θέματα όπως το κτίριο του Γκέρτσειου αλλά και συνεργασία για νέα προγράμματα που αφορούν στον προσκυνηματικό τουρισμό και έργα που αφορούν την Μητρόπολη και μπορούν να ενταχθούν σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσαν ο Δ/ντης  Τεχνικών Έργων Π.Ε Κοζάνης κ Κώστας Γρίβας η επιστημονική συνεργάτιδά του κα Κατερίνα Παπαγεωργίου ενώ στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος πατήρ Χριστοφόρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Πολυνείκης Αγγέλης, και ο Ιωάννης Χαμιζίδης ως εκπρόσωπος της τεχνικής υπηρεσίας της Ιεράς Μητρόπολης.

Μετά από μια εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση δρομολογήθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες, αμφοτέρων των πλευρών, προς επίλυση και προγραμματισμό έργων της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων - Κοζάνης Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων - Κοζάνης Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων - Κοζάνης