Επίσκεψη της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλας Τζικανούλα στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Επίσκεψη της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλας Τζικανούλα στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

Επίσκεψη της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλας Τζικανούλα στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης.

Επίσκεψη της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλας Τζικανούλα στον

Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη επισκέφτηκε την Παρασκευή 8/1 η Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Χρήστο (γνωστό για την προσφορά του στα Αθλητικά και Αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας) και τον πρ.Πρόεδρο Πλατανορέμματος Χρήστο Λαγογιάννη.

Ο κ. Τσιούμαρης ζήτησε να γνωρίσει την πρωταθλήτρια του Α.Σ.ΤΙΤΑΝ Σερβίων και μέλους της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Επτάθλου που κατέχει διαχρονικές πρωτιές και διακρίσεις στο Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και σε άλλες Διεθνείς διοργανώσεις.

Έτσι η χαρισματική πρωταθλήτριά μας αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του, τον ενημέρωσε για την πολυετή ενασχόλησή της με τον πρωταθλητισμό και τον ενημέρωσε πως στόχος της για το 2021 είναι η πανελλήνια νίκη, ένα νέο ατομικό ρεκόρ, η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δήλωσε επίσης πως παρά τα όποια προβλήματα στην προετοιμασία της αισθάνεται δυνατή για να ριχτεί στις μάχες των διακρίσεων και της συγκομιδής των μεταλλίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με την σειρά του ευχαρίστησε την Στέλλα Τζικανούλα για την τιμή της επίσκεψής της αλλά κυρίως γιατί μας έκανε πολλές φορές να νοιώσουμε περήφανοι για τα παιδιά του τόπου μας που με σκληρή δουλειά και αστείρευτη θέληση δημιουργούν λαμπρά πρότυπα στην νεολαία της περιοχής και της χώρας μας.

Επεσήμανε δε την αυτονόητη στήριξη της Περιφέρειας μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της σε ότι χρειαστεί ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον πατέρα της για την μακροχρόνια στήριξη και συνεχή παρουσία του στο πλευρό της Πρωταθλήτριας.

Η Στέλλα Τζικανούλα (ετών 29), γεννημένη στις 3 Ιανουαρίου του 1992 είναι αθλήτρια του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων Κοζάνης και μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών στο αγώνισμα του επτάθλου από το 2014.

Είναι πτυχιούχος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 2015.

Είναι μια  από τις κορυφαίες αθλήτριες επτάθλου στην Ελλάδα, κατέχοντας την 10η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Είναι πανελληνιονίκης από το 2006.

Έχει συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε πληθώρα διεθνών διοργανώσεων κατακτώντας μεταξύ

άλλων και 2 μετάλλια σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, ενώ στις επιτυχίες της συναντάμε και μια 5η

θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019.

 

Επίσκεψη της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλας Τζικανούλα στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Έπταθλο Στέλλα Τζικανούλα