Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης του Μουσείου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Π.Ε. Κοζάνης

Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης του Μουσείου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Π.Ε. Κοζάνης

Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης του Μουσείου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Π.Ε. Κοζάνης Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 19/08/2020, ο πρόεδρος κ. Στέργιος Χατζηστεφάνου, η τ. αντιπρόεδρος κα. Φωτεινή Πέκου και το μέλος κα. Δήμητρα Σαβάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Continue Reading
Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

5η Τροποποίηση της αριθμ. 12819/27-01-2020 απόφασης ανάρτησης πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν από Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα για ένταξη στη Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και στη Δράση 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος»

5η Τροποποίηση της υπ. αριθμ. 12819/27-01-2020 απόφασης ανάρτησης πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν από φυσικά και νομικά πρόσωπα για ένταξη στη Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και στη Δράση 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής […]

Continue Reading