η επίλυση προβλημάτων των Τοπικών Κοινοτήτων Λιβαδερού, Τριγωνικού, Πολυρράχου και Προσηλίου

Η εύρεση χώρων για φράγματα και αρδευτικά, η καταγραφή και επίλυση προβλημάτων στο Λιβαδερό, Τριγωνικό, Πολύρραχο και Προσήλιο συζητήθηκαν στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σερβίων

Η αναζήτηση φυσικών χώρων για την δημιουργία φραγμάτων και αρδευτικών στα Καμβούνια αλλά και η επίλυση προβλημάτων των Τοπικών Κοινοτήτων Λιβαδερού, Τριγωνικού, Πολυρράχου και Προσηλίου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη, με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σερβίων.

Continue Reading
Κουνούπια

Διεθνής Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός για το «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2020-2022»

Διεθνής Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2020-2022» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2020-2022» CPV 90922000-6 Αρ. Διακ. 27/2019 (α/α ΕΣΗΔΗΣ 83682)

Continue Reading