13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης

13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης

Δελτία Τύπου Ενημέρωση Πολιτών

13.000,00€ για  «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης

13.000,00€ για  «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης»

από την Π.Ε. Κοζάνης

Την υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για την «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού»  προϋπολογισμού 13.000,00€ με Φ.Π.Α. ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της 23ης Μαρτίου, έπειτα από εισήγηση του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης έχει πολύχρονη δραστηριότητα στο ναυταθλητισμό και κυρίως στην κωπηλασία στις εγκαταστάσεις του στη τεχνητή λίμνη του Πολυφύτου.

Ο Ναυταθλητισμός περιλαμβάνει δραστηριότητες που στις μέρες μας έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις μιας και ο εξοπλισμός που χρειάζεται (βάρκες, εργόμετρα κουπιά κ.α.) είναι υψηλού κόστους.

Επίσης όλος αυτός ο εξοπλισμός χρειάζεται συντήρηση και αντικατάσταση μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο ΝΟΚ μέσα στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας δυσκολεύεται να λειτουργήσει σωστά, με αποτέλεσμα σε κρίσιμους αγώνες, να χρησιμοποιείται παλιό και φθαρμένο υλικό.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το ρίσκο να χαθούν υψηλές διακρίσεις σε αγώνες, όπως στο πρόσφατο παράδειγμα του τετραπλού σκιφ κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σχινιά (23 – 26 Ιουλίου 2020), που ενώ στην κούρσα προηγούνταν σταθερά και διεκδικούσαν το χρυσό μετάλλιο, έσπασε το κουπί στα τελευταία μέτρα κι έτσι τερμάτισαν τρίτες, αλλά και πιθανούς τραυματισμούς των αθλητών λόγω της μη σωστής λειτουργίας των εργομέτρων επί παραδείγματι.

Το σωματείο αυτή τη στιγμή έχει δυο αθλητές (Μακρυγιάννης Γιώργος και Λαπίκωφ Θεόδωρος) στην Εθνική

Ομάδα που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα φέρνοντας

υψηλές διακρίσεις και δύο Πανευρωπαϊκά μετάλλια καθώς και άλλους τέσσερις αθλητές που συμμετέχουν στα

κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας.

Αθλητές πρότυπο για τους μικρότερους αθλητές, που δουλεύουν σκληρά για να τους μοιάσουν.

Η ανανέωση του εξοπλισμού θα δώσει τη δυνατότητα να ανέβει το σωματείο ακόμη πιο ψηλά στην Πανελλήνια κατάταξη και να διεκδικήσει υψηλότερες διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα.

Άλλωστε είναι γνωστές οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στο τμήμα της κωπηλασίας τα τελευταία χρόνια.

Οι επιτυχίες αυτές είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των αθλητών του με την επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών τους.

13.000,00€ για  «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης

13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης 13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης 13.000,00€ για «Προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού ΝΟΚ Κοζάνης» από την Π.Ε. Κοζάνης