Ιατρικές Ειδικότητες Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Ανακοίνωση για δήλωση ιατρικών ειδικοτήτων Ιουλίου 2024

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Ανακοίνωση για δήλωση ιατρικών ειδικοτήτων 2024

Σας γνωρίζουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων και των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία δικαιολογητικών των νέων υποψηφίων ιατρών, που παρέλαβαν την βεβαίωση περάτωσης σπουδών τους την 26η Ιουλίου 2024 για τοποθέτηση για ειδίκευση στα Νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, (Γ.Ν Κοζάνης, Γ.Ν Πτολεμαΐδας), θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και από ώρα 07.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές: είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που δεν προσέλθουν οι ίδιοι ενδιαφερόμενοι, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις: που θα σταλούν με fax (έχει καταργηθεί) ή ταχυδρομικώς κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς και αιτήσεις που θα σταλούν μέσω e-mail εντός Παρασκευής μετά τις 16:00μ.μ, Σαββάτου 27-7-2024 και Κυριακής 28-7-2024 ή πριν τις 07:00 π.μ. τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024.

Για τη διασφάλιση της ομαλής και δίκαιης διεξαγωγής της διαδικασίας, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της ώρας κατάθεσης των αιτήσεων είτε πρόκειται για e-mail, είτε για αυτοπρόσωπη παρουσία. Σε περίπτωση που η υπηρεσία μας λάβει ταυτόχρονα δύο αιτήσεις με e-mail και με αυτοπρόσωπη παρουσία/εξουσιοδότηση, προηγείται η αίτηση που κατατίθεται δια ζώσης.

Όσον αφορά στη διαδικασία, αυτή θα διεξαχθεί στην είσοδο του κτιρίου της ΠΕ Κοζάνης. Στην κεντρική είσοδο του κτιρίου θα υπάρχει αναρτημένη μια λίστα στην οποία θα συμπληρώνουν κατά προτεραιότητα, οι υποψήφιοι τα στοιχεία τους και την ώρα προσέλευσής τους. Σε περίπτωση αλλοίωσης της λίστας με οποιονδήποτε τρόπο (σκίσιμο, αντικατάσταση, αποκόλληση από το σημείο ανάρτησης, διαγραφή ονομάτων και λοιπών στοιχείων), η διαδικασία θα ακυρωθεί και θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα. Όταν ξεκινήσει η διαδικασία στις 7:00 η ώρα, βάσει της εν λόγω λίστας, θα προσέρχονται οι υποψήφιοι, θα ελέγχεται η πληρότητα και η ορθότητα των δικαιολογητικών και κατόπιν θα συμπληρώνεται από τους υποψηφίους ή τους εξουσιοδοτημένους για την κατάθεση της αίτησης, μια τελική λίστα για να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Παρακαλούμε για τη συνδρομή σας στην τήρηση  της τάξης, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

Τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης γενικής χρήσης είναι διαθέσιμα σε μορφή doc στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: https://kozani.pdm.gov.gr/tag/iatrikes-eidikotites/

Για τα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στο email: v.karra@pdm.gov.gr  ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο κτίριο της ΠΕ Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Τμήμα Φαρμάκων, Φαρμακείων & Επαγγελμάτων Υγείας ,ισόγειο. Τηλ. επικοινωνίας: 2461351133.Πληροφορίες: Καρρά Βαϊτσα.

Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε Κοζάνης

 

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Φαρμάκων, Φαρμακείων & Επαγγελμάτων Υγείας

Ανακοίνωση για δήλωση ιατρικών ειδικοτήτων 2024