2η τροποποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5

3η τροποποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5

Ανακοινώσεις Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Κοζάνης Ενημέρωση Πολιτών

3η Τροποποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 534/2023 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ

επικαιροποιημένους πίνακες αξιολόγησης διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης, ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται στο άρθρο 24 της αρ. πρωτ. 427/2-3-2023 ΥΑ (Β’ 1414) σχετικά με την εξέταση ενδικοφανών προσφυγών και την αύξηση του προϋπολογισμού της πρόσκλησης σύμφωνα με την 10η τροποποίηση της υπ. αριθμ. 534/13-3-2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με την οποία κατανέμεται Δημόσια Δαπάνη ποσού 25.108.000,00 ευρώ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, δημοσιοποιεί:

  1. Πίνακα αιτήσεων που επιλέγονται για στήριξη (Παράρτημα Ι – Πίνακας Δικαιούχων). Ο πίνακας αυτός περιλαμβάνει 403 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 25.107.952,41€.
  2. Πίνακα αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας αλλά δεν καλύπτονται από το όριο πίστωσης (Παράρτημα Ι – Πίνακας αιτήσεων που δεν καλύπτονται από το όριο πίστωσης).
  3. Πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας (Παράρτημα Ι – Πίνακας Απορριπτόμενων).
  4. Ο υποψήφιος ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, για την πληροφόρησή του σχετικά με την τύχη της αίτησής του, οφείλει να εισέρθει στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και, ανάλογα με το αν έχει υποβάλει αίτηση ενδικοφανούς προσφυγής, να ανατρέξει στο «Έντυπο Αξιολόγησης Ένστασης» ή στο «Έντυπο Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης» στα οποία περιέχονται τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου και τυχόν ειδικοί όροι.
  5. Σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του κώδικα διοικητικής διαδικασίας (ν. 2690/1999, Α’ 45), καθώς από τη διαδικασία προβλεπόταν η δυνατότητα άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής, ο υποψήφιος δεν δύναται να ασκήσει αίτημα θεραπείας ή ιεραρχική προσφυγή. Συνεπώς, εφόσον ασκηθεί αίτημα θεραπείας ή ιεραρχική προσφυγή, αυτό δεν εξετάζεται.
  6. Η παρούσα να αναρτηθεί στο «Διαύγεια», να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του ΠΑΑ και να αναρτηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις έδρες των ΔΑΟ των Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.
  7. Με ευθύνη των οικείων ΔΑΟ των ΠΕ, αποστέλλεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στο ΠΣΚΕ ο υποψήφιος και ο συντάκτης της αίτησης, ενημέρωση σχετικά με την ανάρτηση του πίνακα και τον ΑΔΑ του στο «Διαύγεια».

 

 

O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

 

Συνημμένα:

Η 3η Τροποποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 534/2023 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης, με ΑΔΑ: ΡΗΡ47ΛΨ-ΟΛΨ